Hyvää vuoden 2018 alkua!

Vuoden vaihduttua vielä muistoja edellisvuoden lopulta. Yhdistyksemme syyspäivää vietettiin 18.11.17 Helsingissä ravintola White Ladyssä. Meitä oli yhteensattumien vuoksi koolla pieni, mutta sitäkin aktiivisempi joukko. Airi Hautamäki kertoi innostavasti aiheesta Dyadin kehitystehtävät ja vanhemmuus varhaisessa vuorovaikutuksessa laajentaen aihetta esikouluikäisiin saakka. Anneli Öhman veti Balint-työnohjausryhmän, jossa paneuduimme intensiivisesti pohtimaan yhdessä erästä asiakastapausta. Lämpimät kiitokset Airille ja Annelille!

Vuoden 2018 koulutuksiin ilmoittautuminen avataan tammikuun aikana. Care Index- koulutuskokonaisuus toteutetaan Helsingissä kolmannen kerran 6.-9.8 ja 15.-16.11.18, mikäli saamme osallistujia riittävästi.

Niin ikään kolmannen kerran toteutamme Leikki sijansa saakoon – koulutuskokonaisuuden. Päällekkäisistä koulutuspäivistä johtuen ajankohta muuttuu suunnitellusta ja pidetään 14.- 15.9.18 Turussa Ruissalon kylpylässä.

Raising parents -lukupiirit jatkuvat Lahdessa myöhemmin sovittavana aikana ja Helsingissä ma 22.1.18. Kokoonnutaan Sari Juhalan Terapiamatkassa Maria Jotunin tie 7 L-M. Tammikuun kerralle on tarkoitus lukea kappaleet 13 ja 14 (Clusters 5-6). Mukaan voi tulla,vaikkei olisi aiemmin ollutkaan. Ilmoittautumiset torstaihin 18.1.18 mennessä Sarille, Elinalle tai infopostiin.