Tulevia tapahtumia

DSC_0967Kuluvan vuoden erityisteemaksi on valittu työnohjaus, onhan yhdistyksemme alunperin ollut Puheterapian Työnohjaus ry.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 21.3. klo 12.00 alkaen Helsingissä Kluuvissa Ravintola Fransmannin kabinetissa, osoite Kluuvikatu 8. Vuosikokouksen jälkeen on vuorossa perinteinen jäsenille maksuton lyhytseminaari, seminaarin aiheena on vuoden työnohjausteeman mukaisesti ”Perheiden vuorovaikutuksen tukeminen työnohjauksen keinoin”. Lyhytseminaarin avausluennon pitää psykoterapeutti Sinikka Maliniemi-Piispanen klo 13.30-14.15, jonka jälkeen seminaari jatkuu yhteiskeskustelulla ja tilaisuus päättyy noin klo 15. Ilmoittautumiset ja mahdolliset erityisruokavaliotoiveet lyhytseminaariin toivotaan osoitteeseen info@dialputu.com 6.3 mennessä.

Syksyllä on tulossa seminaaripäivä työnohjaukseen/työssä jaksamiseen liittyen. Tarkempi aihe, aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Paikalliset kokoontumiset jatkuvat, Lahdessa porinapiiri kokoontui 12.2. ja seuraava tapaaminen on 13.4 klo 16.30 alkaen osoitteessa Asikkalankatu 47A20.

Yhdistyksen hallitus on saanut tilaisuuden järjestää yhdistyksen jäsenille prof.emerita Airi Hautamäen pitämän Care Index -koulutuksen. Koulutuksessa perehdytään syvällisesti lapsen ja häntä hoivaavan aikuisen vuorovaikutukseen. Toisena kouluttajana toimii psykoterapeutti Sinikka Maliniemi-Piispanen. Lisätietoa sivuillamme Koulutus -otsikon alla ja osoitteesta info@dialputu.com.

Leikki sijansa saakoon – koulutus on saanut myönteistä palautetta ja muutamia tiedusteluja uusintakoulutuksista on tullut. Kartoitamme edelleen kiinnostusta uuteen samansisältöiseen koulutuspäivään jäsenistön ja nettisivujen kautta. Mahdollinen uusintakoulutus toteutuisi vuoden 2016 alkupuolella, esim. Jyväskylän tai Turun seudulla. Pidempää prosessiluontoista koulutusta ryhdytään suunnittelemaan lähivuosina toteutettavaksi.

Aurinkoisia kevättalven päiviä!

Advertisement