Kuulumisia kesälomien lähestyessä

Yhdistyksemme 20-vuotisjuhlaseminaari siis pidettiin 22.3. Helsingissä Ravintola Vltavassa vuosikokouksen yhteydessä. Kohotimme maljan yhdistykselle puheenjohtaja Erja Karen avaussanojen saattelemana. Saimme myös kauniin kukkatervehdyksen kunniajäseneltämme Kirsti Remekseltä, josta lämmin kiitos!

Yhdistyksessä pitkään sihteerinä ja puheenjohtajana toiminut Anneli Öhman
muisteli yhdistyksen historiaa, perustamisaikoja ja toimintaa kuluneina vuosina.
Mukana muistelemassa olivat alkuperäisistä yhdistyksen jäsenistä myös Seija Indren,
Sinikka Korkeakangas ja Leena Korjus- Julkunen.

Marja Liikanen alusti aiheesta ”Maneerien viesti vuorovaikutuksessa.  Päivän päätteeksi ja maneeri- teemaan liittyen Anneli Öhmanin ohjauksessa pääsimme kokemaan Balint- ryhmätyönohjausistunnon.

20 -vuotisjuhlaseminaarin osallistujat ryhmäpotretissa

20 -vuotisjuhlaseminaarin osallistujat ryhmäpotretissa

 

Yhteinen mielipide olikin, että olisi mielenkiintoista jatkossakin kokoontua Balint-ryhmän merkeissä.  Annelilla on valmius aloittaa Balint- työnohjausryhmä syksyllä 2014, kokoontumiset  tapahtuisivat mahdollisesti hänen toimitiloissaan Suonionkadulla Helsingissä. Ryhmä toimisi omakustanteisena . Ryhmä on avoin jäsenille, siihen voi osallistua säännöllisesti tai kertaluontoisesti. Aikataulu ja hinta tarkentuvat myöhemmin, kyselyä voi lähettää info@dialputu.com –osoitteeseen.

Leikki sijansa saakoon kirjan uusintapainosta varten otamme  vielä vastaan ennakkotilauksia. Kirja on menossa painoon kesän aikana. Kauniaisten leikkiseminaarijulkaisua vuodelta – 96  on saatavissa hintaan 10e+postituskulut.

Tilauksia voi lähettää sähköpostiimme info@dialputu.com.

Koulutusta suunnitteilla

Marraskuussa -14 suunnitelmissa on toteuttaa Aulangon koulutuksen sisältöä
vastaava koulutus Oulussa 21.-22.11. Ohjelma ja hinnat tarkentuvat lähiaikoina

Leikki sijansa saakoon –koulutuksen jatkona pidetään lyhytseminaari Lahdessa 12.9. klo 12-16.   Ajatuksena on koota  tapausesimerkkejä ja jakaa keskustellen porinaryhmissä kokemuksia leikin käytöstä  erityisesti ”lievempien” puhehäiriöiden puheterapiassa. Lyhytseminaariin voi osallistua, vaikka ei olisikaan ollut mukana Aulangon koulutuksessa. Koulutus on jäsenille ilmainen ja muille kuin jäsenille hinta on 25 euroa.

 

 

 

Advertisement