Jäsentapaaminen Helsingissä – Dialoginen sukkapiiri

Hyvä Dialputun jäsen,

olet tervetullut ”Dialogiseen sukkapiiriin” tiistaina 22.4. klo 16-18 vastaanotolleni Helsingin Maunulaan. Tilaisuuden tarkoituksena on tavata toisiamme ja jakaa yhdessä asiakastyöstä nousevia asioita. Kokoontujien toiveiden mukaan voidaan tarvittaessa jatkaa Dialputun juhlaseminaarin aiheesta ”Maneerien viesti vuorovaikutuksessa” tai jutella juuri siitä, mikä nousee osallistujien keskuudesta. Keskustelun keskiössä on lapsen kuulluksi ja kannatelluksi tuleminen vuorovaikutuksessa.

Sukkapiirissä voi keskustelun ohessa neuloa eli ota kudin mukaan, tarvittaessa saat apua sukankudonnan alkuun, tarjolla neulomisen vertaistukea ja Novitan Sukka-lehti jossa kuvitetut ohjeet, niillä on mm. tehty kuvassa näkyvä sukka (tarvikkeet: Novita 7 Veljestä lankakerä esim. Polkka sekä 3,5:n sukkapuikot). -Sukkapiirissä voi olla myös ilman kudinta vaikka sukkasillaan 😉

Ota itsellesi teekuppi mukaan ja halutessasi pientä purtavaa yhteiseen pöytään, talo tarjoaa vettä ja teepusseja.

Kohtuullisia istumapaikkoja on noin seitsemälle ja loput mahtuvat istumaan lattialle tai lastenjakkaroille. Ilmoittaudu etukäteen 12.4. mennessä, niin saat ajo/pysäköinti/bussiohjeet:

marja.liikanen@puheenpesä.fi

dialoginensukkapiirib

Advertisement